Akár azt hiszedképes vagy ráakár azt, hogy nemigazad lesz."       
Henry Ford

"Mikor először felkerestem Brigittát, kétségbe voltam esve, és ő már a telefonban igyekezett ezt a nagyon rossz  lelkiállapotomat feloldani, úgy éreztem, így még nem állt mellém senki. Segített kitörnöm a sok negatív, önostorozó gondolat fogságából, és megtalálnom a belső erőforrásaimat, reálisan látni magam. Az elmúlt hónapokban sikerült eljutnom odáig, hogy jól érzem magam, már nem a harag uralja az érzelmeimet, magammal és a körülöttem élőkkel sokkal elfogadóbb vagyok, javultak a bőrhibáim is, pedig nagyon rossz állapotban volt az arcbőröm a sok belső feszültség miatt. Ha problémám adódott, Brigitta mindig elérhető volt számomra, korrekt, ugyanakkor nagyon határozott, hiteles segítő."

D.T. 23 éves egyetemista lány

Tudom, hogy többre vagy képes!

Számomra a legfontosabb elhitetni és elfogadtatni azt a tényt, hogy alkalmasak vagyunk a változásra, fejlődésre. Hiszen mindenkiben ott van a belső erőforrás, rejtett tartalék, amit a felszínre lehet hozni. Ha ezt sikerül megértenünk, akkor nyert ügyünk van. Persze csak az tud elindulni ezen a kicsit sem egyszerű úton, aki akar és hajlandó tenni is érte. "Ha nem vagy hajlandó változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad" mondta Hippokratész. Vagyis  Ő szintén  tudta i.e.350-ben, hogy ez egy elengedhetetlen feltétel. A telefonbeszélgetések alkalmával már igyekszem megnyugtatni a hozzám fordulókat.

Első találkozásunkkor is ez a cél, a maximális nyugalom és belső béke elérése. Segítek elmozdulni a holtpontról és támpontokat adok, inspirálom a további lépésekhez. Megerősítem abban, hogy képes megcsinálni. Hiszen a tudatalattink is mindig arra törekszik, hogy jól legyünk.

Hitvallásom: Érts hozzá, higgy benne és szeresd amit csinálsz!

Szerzett diplomák:

 • Semmelweis Orvostudományi Egyetem Budapest
  Általános Orvostudományi Kar
   
 • Komplementer Hipnózis Egyesület    (2011)
  "A komplementer hipnózis szakvizsgát tett hipnoterapeuta egy nagyon magas nemzetközi
  értékű szaktudásról tesz bizonyságot és megfelelő tudással rendelkezik a hipnózis egész területén."
  (kivonat a szabályzatból)
   
 • National Guild of Hypnotists  USA (2012)
  "A KHE/NGH mestervizsgával rendelkező személy a hipnózist szakmai területének megfelelően
  alkalmazhatja." (kivonat a stabályzatból)

   

Akik már elindultak az úton

"Jó kaland, pozitív kimenettel"

... én mondhatom, hogy érdemes elmenni Hozzád úgy is, hogy nem érzed a gondjaid súlyát még. Hihetetlen könnyedséggel tudod feltérképezni a rejtett buktatókat és egy rendkívül pihentető és energiával feltöltő módon még a megoldási irányt is megadod. Kipróbáltam és ajánlom az ittenieknek. Ha az én piszlicsáré problémáim letudása is élmény, el sem tudom képzelni milyen, ha valakinek mázsás teher ül a lelkén, az mennyire felszabadult lehet. Bátran álljatok bele! Jó kaland, pozitív kimenettel.

Marczi Gábor

„Döbbenetes élmény volt…”

Meg voltam róla győződve, hogy minden rendben van velem, csak apróságok miatt nem érem el a kitűzött céljaimat. Ehelyett óriási bennem zajló feszültséget tártunk fel és szüntettünk meg.
Külön élmény volt érezni azt az odaadó támogatást, amit kaptam tőle, mert Briginek valóban mániája, hogy boldogabbá tegyen embereket. Együtt örült velem minden sikernek, amihez hozzásegített. A „Légy jól!” szlogen nem csak jól hangzik, hanem életforma a számára.

Jóljárt Dávid